לזניה שורש סלרי ופטריות
לזניה שורש סלרי ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 960 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם עלי בזיליקום, ציר עוף, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: שורש סלרי ומילוי פטריות, פטריות, עולש וסלט שורש סלרי, ו שורש סלרי ולביבות פטריות עם רסק תפוחים בצל.
הוראות
בקערה קטנה, חסינת חום, להשרות את פורצ ' יני במים חמים רותחים עד שהתרכך, על 15 דקות.
מסננים וקוצצים בגסות את הפורצ ' יני.
בסיר גדול, להמיס 2 כפות של החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את הפטריות הלבנות ואת הפורצ ' יני, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ -10 דקות.
מעבירים את הפטריות לקערה.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים כל חמאה ושמן זית לסיר.
מוסיפים את הפרושוטו ואת שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות. באמצעות חוט מטבח, לקשור את עלה המפרץ, רוזמרין, מרווה וטימין sprigs לתוך צרור.
מוסיפים את צרור העשב ואת שורש הסלרי לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שורש הסלרי הוא פריך במכרז, על 6 דקות.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שורש הסלרי הוא מכרז, 5 דקות יותר.
להחזיר את הפטריות לסיר ומערבבים על חום מתון עד חם, 2 דקות.
מוסיפים את Marsala ומבשלים עד התאדה, 5 דקות.
יוצקים 2 כוסות של ציר העוף ומבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס הקרם; מבשלים 3 דקות יותר, עד שהתערובת מצטמצמת ל-5 כוסות. מתבלים את הסמרטוט במלח ופלפל לבן.
בסיר גדול אחר, לשלב את 2 כוסות הנותרים כל אחד של שמנת ועוף המניה ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות. את החום, להקציף 1 1/2 כוסות של גבינת פרמזן-רג ' יאנו.
מעבירים את הרוטב לבלנדר ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לבן. מניחים 1/2 כוס הרוטב בצד.
להביא סיר גדול מאוד של מים מומלחים לרתיחה ולמלא קערה גדולה עם מי קרח. מבשלים את האטריות לזניה עד רק בקושי al dente; לנקז ולהעביר את מי הקרח כדי להתקרר.
מסננים את האטריות מתייבשים.
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה. בשורה התחתונה עם שכבה אחת של אטריות, חופפים אותם מעט; שומרים את האטריות הטובות ביותר עבור השכבה העליונה.
מורחים חמישית של סמרטוט הירקות על גבי, ואחריו חמישית כל אחד מהרוטב, מוצרלה ובזיליקום. חזור על לעשות ארבע שכבות נוספות, המסתיימות בשכבת אטריות (לא תשתמש בכל האטריות). למעלה עם שמור 1/2 כוס רוטב ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינת פרמזן-רג ' יאנו.
אופים את הלזניה עד מבעבע וזהב, על 1 שעה.
תן ללזניה לנוח 20 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.