קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

לזניה של אמא שלי

לזניה של אמא שלי
הלזניה של אמא שלי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 911 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון ספונקולרי יוצא דופן של 84%. מתכונים דומים: לזניה של אמא, לזניה של אמא עם גבינת קוטג, ו לזניה של אמא-ללא גלוטן ומוצרי חלב.

הוראות

1
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
קולים את הבצל והשום עד שהם רכים ומעט צלולים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
יוצקים פנימה את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית, רק חם מספיק כדי להמשיך לבעבע קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים עלי בזיליקום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
5
מוסיפים מלח ופלפל ויין אדום ומניחים להתבשל עוד שעה או עד לקבלת עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
6
מסירים מהאש ונותנים לו להתקרר. אם יש לך זמן, תן לו לשבת במקרר במשך הלילה.
7
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים פסטה ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
תזדקק לשני מגשי אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. שים שכבת רוטב בתחתית המגש, ואז שכבה של אטריות לזניה מעט חופפות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מורחים שכבת ריקוטה על האטריות וזילוף קל של מוצרלה. חזור על הפעולה עד שתמלא את המגש, וודא שאתה בסופו של דבר עם אטריות לזניה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מורחים שכבת רוטב על האטריות ומפזרים מוצרלה ופרמזן. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוציאים את הסכל ואופים עוד חצי שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריזרבה קיאנטי קלאסיקו זו מציגה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים בחיך. יין זה מעוצב עם ענבי סנג ' ובזה המשובחים ביותר משני כרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקיה וכרם פופי, בעל צבע צפוף ואדום אודם וגימור ארוך וארומטי.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו