תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין בבית לזניה של בית הספר הישן עם רוטב בולונז. מתכון זה משמש 12. למנה העיקרית הזו יש 696 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי בזיליקום ארוזים היטב, שום, שמן זית ושמן זית. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה מדהימה עם רוטב בולונז, ימי ראשון מלוחים: לזניה בולונז עם רוטב בשמל, ו רגקסה אלה בולונז (רוטב בולונז).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל והשום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר הוא הופך חום בהיר, מוסיפים את טימין, עלה דפנה ועגבניות. מבשלים 20 דקות ואז טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים עוד מלח ופלפל, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מוציאים וזורקים את הטימין ועלי הדפנה. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום ומכבים את האש כדי לאפשר לרוטב " לנוח."
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום
4
פסטה: מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים את המלח ואת דפי הלזניה. מבשלים 4 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים. הפסטה עדיין צריכה להיות יציבה מאוד למגע. הפרד את הסדינים בזהירות כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מחלקים את רוטב העגבניות לשניים ושומרים חצי לבולונז וחצי ללזניה.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
1
כף שכבה דקה של הרוטב בתחתית תבנית האפייה. מסדרים שכבה של דפי פסטה מעל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מפזרים מעט מהמוצרלה והפרמזן על הפסטה ועוד שכבה דקה של רוטב. חזור על תהליך השכבות 2 פעמים נוספות. חשוב שיישארו גבינה ורוטב לחלק העליון. הערה של קוק: אני אוהב לקבל חתיכה פינתית מהתבנית ולקטוף בקצוות הפריכים של השכבה העליונה. בסיום צריכות להיות 4 שכבות פסטה ו -5 שכבות מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מכסים את התבשיל בחוזקה בנייר אלומיניום ומניחים אותו במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים במשך 45 דקות. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס והסירו את נייר האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים עד שהחלק העליון משחים מעט, בערך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לה להתקרר במשך 15 דקות בערך לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1
בסיר רחב גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים עד להשחמה, כ -4 עד 5 דקות, תוך ערבוב בכף עץ לפירוק החלקים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוציאים את הבקר מהסיר ומניחים בצד. מחזירים את הסיר על האש ומוסיפים עוד מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים גזר, בצל וסלרי. מבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות.
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות ויגנאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
היין מיוצר רק בשנים העתיקות הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים העיקריים של החווה בדרום מערב. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.