קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

לזניה של החברה

לזניה של החברה
ניתן להכין את המתכון של חברת לזניה תוך כשעה ו-30 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 444 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, שיני שום, פתיתי פטרוזיליה וגבינת מוצרלה רזה חלקית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה מוצק. נסו לזניה דלעת חמאה וקישואים ללא גלוטן, טבעונית , לזניה חרס , ולזניה קלה מתנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, האורגנו, השום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 15-20 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
בינתיים מערבבים בקערה גדולה 2 כוסות גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', גבינת פרמזן, ביצים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים 1 כוס תערובת בשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
שכבה עם שלוש אטריות, 1-1/4 כוסות תערובת בשר ו-1 כוס תערובת גבינה. חזור שלוש פעמים. למעלה עם גבינת המוצרלה שנותרה. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. חושפים ואופים 20-25 דקות יותר או עד שמבעבע וגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.