לזניה של החברה
ניתן להכין את המתכון של חברת לזניה תוך כשעה ו-30 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 444 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, שיני שום, פתיתי פטרוזיליה וגבינת מוצרלה רזה חלקית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה מוצק. נסו לזניה דלעת חמאה וקישואים ללא גלוטן, טבעונית , לזניה חרס , ולזניה קלה מתנה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, האורגנו, השום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 15-20 דקות או עד שמסמיך.
בינתיים מערבבים בקערה גדולה 2 כוסות גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', גבינת פרמזן, ביצים ופטרוזיליה.
מורחים 1 כוס תערובת בשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
שכבה עם שלוש אטריות, 1-1/4 כוסות תערובת בשר ו-1 כוס תערובת גבינה. חזור שלוש פעמים. למעלה עם גבינת המוצרלה שנותרה. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. חושפים ואופים 20-25 דקות יותר או עד שמבעבע וגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.