קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

לזניה של טורקיה וסקווש

לזניה של טורקיה וסקווש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו את לזניאן של טורקיה וסקווש. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, הודו טחון, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה, כרוב לזניה ממולא ספגטי סקווש, אטריות דלעת חמאה טורקיה בולונז דלעת בלוט ממולאת עם גרוייר מומס: שתי דרכים, ו אטריות דלעת חמאה טורקיה בולונז דלעת בלוט ממולאת עם גרוייר מומס: שתי דרכים.

הוראות

1
עם סכין חדה, פירס ספגטי סקווש 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל; מיקרוגל גבוה למשך 5-6 דקות. הפעל; לבשל 4-5 דקות יותר או עד מזלג-מכרז. מכסים ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
חותכים סקווש לחצי לאורכו; להשליך זרעים. גורפים סקווש, מפרידים גדילים במזלג; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
בסיר גדול מבשלים הודו ובצל ב 1-1 / 2 כפיות שמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
ניקוז. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, הפטרוזיליה, הסוכר והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
בקערה קטנה שלבו את הביצה, הריקוטה ו -3 / 4 כוס הפרמזן עד לקבלת תערובת אחידה. במחבת קטנה מטגנים קישואים בשמן שנותר עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מורחים 1-1 / 2 כוסות רוטב בשר לתוך 13 ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
שכבה עם שלוש אטריות ומחצית מתערובת הקישואים, דלעת הספגטי והריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
10
מפזרים 1-1 / 2 כוסות מוצרלה וחצי מהרוטב שנותר. למעלה עם אטריות הנותרים, קישואים, סקווש ספגטי, תערובת ריקוטה ורוטב (צלחת יהיה מלא).
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 למשך 45-55 דקות או עד שהקצוות מבעבעים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מפזרים גבינות מוצרלה ופרמזן שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
14
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו