לזניה פטריות בר וכרובית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1044 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לך פטריות, פטרוזיליה שטוחה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו לזניה של פטריות בר וכרובית, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את העגבניות, שוברים אותן בכפית עץ, ובזיליקום ומבשלים עד מעובה והעגבניות מתרככות ונשברות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. להחזיר את התערובת לסיר, להוסיף את בזיליקום ופטרוזיליה קצוצה, מתבלים במלח, פלפל ודבש, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לרוטב הכרובית: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הפרחים מהראש של כרובית ולשים במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים לתחתית המחבת, מכסים בנייר כסף, ומבשלים עד רך מאוד, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
לטאטא בקמח ומבשלים במשך 30 שניות. לאט לטאטא ב 4 כוסות חלב, להגדיל את החום ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מוסיפים את הכרובית, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
14
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
15
להעביר את התערובת לבלנדר (בקבוצות) ו רסק עד חלקה. מסננים את התערובת לסיר נקי דרך מסננת רשת בינונית ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
להקציף את אגוז מוסקט, גבינה, מלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
להוסיף קצת חלב חם הנותרים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
18
לזניה: להגדיל את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
מערבבים את הריקוטה, ביצה, 1/2 כוס פטרוזיליה, 1 כפית טימין, גבינת רומנו בקערה ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
21
מוסיפים את שיני השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
22
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
23
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד חום זהוב ויבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
24
מסננים את פטריות הפורצ ' יני, שומרים את הנוזל השריה, קוצצים בצפיפות, ומוסיפים לפטריות במחבת ומבשלים 1 דקה. Deglaze עם פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים עד מופחת לחלוטין. מוסיפים את 2 כפיות הקורנית שנותרו, 1/4 כוס פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
25
הסר מהחום.
26
להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות לתחתית של 10 על 14 על ידי 2 1/2 אינץ ' אפייה. מצקת חלק מרוטב mornay הכרובית על רוטב העגבניות. למעלה עם 4 אטריות. למעלה אטריות עם חלק מתערובת ריקוטה, אז כמה פטריות, פונטינה, ורומנו. מתבלים במלח ופלפל. חזור לעשות 4 שכבות. מצקת את רוטב mornay כרובית מעל החלק העליון של האטריות, מוודא כדי לכסות את האטריות לחלוטין עם הרוטב, ומפזרים יותר של גבינת רומנו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.