קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

לזניה של פטריות בר וכרובית

לזניה של פטריות בר וכרובית
לזניה פטריות בר וכרובית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1044 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לך פטריות, פטרוזיליה שטוחה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו לזניה של פטריות בר וכרובית, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את העגבניות, שוברים אותן בכפית עץ, ובזיליקום ומבשלים עד מעובה והעגבניות מתרככות ונשברות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. להחזיר את התערובת לסיר, להוסיף את בזיליקום ופטרוזיליה קצוצה, מתבלים במלח, פלפל ודבש, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לרוטב הכרובית: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הפרחים מהראש של כרובית ולשים במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים לתחתית המחבת, מכסים בנייר כסף, ומבשלים עד רך מאוד, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
לטאטא בקמח ומבשלים במשך 30 שניות. לאט לטאטא ב 4 כוסות חלב, להגדיל את החום ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מוסיפים את הכרובית, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
14
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
15
להעביר את התערובת לבלנדר (בקבוצות) ו רסק עד חלקה. מסננים את התערובת לסיר נקי דרך מסננת רשת בינונית ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
להקציף את אגוז מוסקט, גבינה, מלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
להוסיף קצת חלב חם הנותרים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
18
לזניה: להגדיל את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
מערבבים את הריקוטה, ביצה, 1/2 כוס פטרוזיליה, 1 כפית טימין, גבינת רומנו בקערה ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ופלפל כתוםופלפל כתום
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
21
מוסיפים את שיני השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
22
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
23
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד חום זהוב ויבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
24
מסננים את פטריות הפורצ ' יני, שומרים את הנוזל השריה, קוצצים בצפיפות, ומוסיפים לפטריות במחבת ומבשלים 1 דקה. Deglaze עם פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים עד מופחת לחלוטין. מוסיפים את 2 כפיות הקורנית שנותרו, 1/4 כוס פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
25
הסר מהחום.
26
להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות לתחתית של 10 על 14 על ידי 2 1/2 אינץ ' אפייה. מצקת חלק מרוטב mornay הכרובית על רוטב העגבניות. למעלה עם 4 אטריות. למעלה אטריות עם חלק מתערובת ריקוטה, אז כמה פטריות, פונטינה, ורומנו. מתבלים במלח ופלפל. חזור לעשות 4 שכבות. מצקת את רוטב mornay כרובית מעל החלק העליון של האטריות, מוודא כדי לכסות את האטריות לחלוטין עם הרוטב, ומפזרים יותר של גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ופלפל כתוםופלפל כתום
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מצקתמצקת
27
שים את מחבת הלזניה על תבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
28
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד מבעבע והחלק העליון הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
29
הסר מהתנור, מפזר את החלק העליון עם פטרוזיליה, ולתת לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
30
חותכים לריבועים ומגישים רוטב עגבניות נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס

מרכיבים

1ראש בינוניזיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורצ'יני, ספוגות במים רותחים במשך 30 דקותפטריות פורצ'יני, ספוגות במים רותחים במשך 30 דקות1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פונטינה, מגוררת בצפיפותגבינת פונטינה, מגוררת בצפיפות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דק עלים שטוחים, מחולקת, ועוד לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה דק עלים שטוחים, מחולקת, ועוד לקישוט33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים3חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק8שרימפס וורידיםדבשדבש8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי16אטריות לזניה, מבושלות במשך 5 דקות במים מלוחים רותחים, מנוקזות ושטופות במים קריםאטריות לזניה, מבושלות במשך 5 דקות במים מלוחים רותחים, מנוקזות ושטופות במים קרים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שונות (shiitake, portobello, cremini), קצוץ גספטריות שונות (shiitake, portobello, cremini), קצוץ גס0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות שזיף ומיצים שלהםשימורי עגבניות שזיף ומיצים שלהם1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת רומנו מגורדתגבינת רומנו מגורדת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת רומאנו מגורדת, בתוספת יותר לסיוםגבינת רומאנו מגורדת, בתוספת יותר לסיום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת ריקוטה חלב כבשיםגבינת ריקוטה חלב כבשים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב מלא, מחומם, מחולקחלב מלא, מחומם, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.