לזניה פטריות בר וכרובית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1044 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לך פטריות, פטרוזיליה שטוחה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו לזניה של פטריות בר וכרובית, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית (מתכונים דומים).
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את העגבניות, שוברים אותן בכפית עץ, ובזיליקום ומבשלים עד מעובה והעגבניות מתרככות ונשברות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. להחזיר את התערובת לסיר, להוסיף את בזיליקום ופטרוזיליה קצוצה, מתבלים במלח, פלפל ודבש, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לרוטב הכרובית: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את הפרחים מהראש של כרובית ולשים במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
8
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים לתחתית המחבת, מכסים בנייר כסף, ומבשלים עד רך מאוד, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
לטאטא בקמח ומבשלים במשך 30 שניות. לאט לטאטא ב 4 כוסות חלב, להגדיל את החום ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מוסיפים את הכרובית, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
14
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
15
להעביר את התערובת לבלנדר (בקבוצות) ו רסק עד חלקה. מסננים את התערובת לסיר נקי דרך מסננת רשת בינונית ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
להקציף את אגוז מוסקט, גבינה, מלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
17
להוסיף קצת חלב חם הנותרים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
18
לזניה: להגדיל את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
19
מערבבים את הריקוטה, ביצה, 1/2 כוס פטרוזיליה, 1 כפית טימין, גבינת רומנו בקערה ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
21
מוסיפים את שיני השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
22
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
23
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד חום זהוב ויבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
24
מסננים את פטריות הפורצ ' יני, שומרים את הנוזל השריה, קוצצים בצפיפות, ומוסיפים לפטריות במחבת ומבשלים 1 דקה. Deglaze עם פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים עד מופחת לחלוטין. מוסיפים את 2 כפיות הקורנית שנותרו, 1/4 כוס פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
25
הסר מהחום.
26
להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות לתחתית של 10 על 14 על ידי 2 1/2 אינץ ' אפייה. מצקת חלק מרוטב mornay הכרובית על רוטב העגבניות. למעלה עם 4 אטריות. למעלה אטריות עם חלק מתערובת ריקוטה, אז כמה פטריות, פונטינה, ורומנו. מתבלים במלח ופלפל. חזור לעשות 4 שכבות. מצקת את רוטב mornay כרובית מעל החלק העליון של האטריות, מוודא כדי לכסות את האטריות לחלוטין עם הרוטב, ומפזרים יותר של גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.