קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

לזניה של פטריות בר וכרובית

לזניה של פטריות בר וכרובית
לזניה פטריות בר וכרובית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1044 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לך פטריות, פטרוזיליה שטוחה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו לזניה של פטריות בר וכרובית, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את העגבניות, שוברים אותן בכפית עץ, ובזיליקום ומבשלים עד מעובה והעגבניות מתרככות ונשברות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. להחזיר את התערובת לסיר, להוסיף את בזיליקום ופטרוזיליה קצוצה, מתבלים במלח, פלפל ודבש, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לרוטב הכרובית: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את הפרחים מהראש של כרובית ולשים במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים לתחתית המחבת, מכסים בנייר כסף, ומבשלים עד רך מאוד, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
10
הסר ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
לטאטא בקמח ומבשלים במשך 30 שניות. לאט לטאטא ב 4 כוסות חלב, להגדיל את החום ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מוסיפים את הכרובית, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
14
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
15
להעביר את התערובת לבלנדר (בקבוצות) ו רסק עד חלקה. מסננים את התערובת לסיר נקי דרך מסננת רשת בינונית ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
להקציף את אגוז מוסקט, גבינה, מלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
להוסיף קצת חלב חם הנותרים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
18
לזניה: להגדיל את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
מערבבים את הריקוטה, ביצה, 1/2 כוס פטרוזיליה, 1 כפית טימין, גבינת רומנו בקערה ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ופלפל כתוםופלפל כתום
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
21
מוסיפים את שיני השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
22
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
23
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד חום זהוב ויבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
24
מסננים את פטריות הפורצ ' יני, שומרים את הנוזל השריה, קוצצים בצפיפות, ומוסיפים לפטריות במחבת ומבשלים 1 דקה. Deglaze עם פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים עד מופחת לחלוטין. מוסיפים את 2 כפיות הקורנית שנותרו, 1/4 כוס פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
25
הסר מהחום.
26
להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות לתחתית של 10 על 14 על ידי 2 1/2 אינץ ' אפייה. מצקת חלק מרוטב mornay הכרובית על רוטב העגבניות. למעלה עם 4 אטריות. למעלה אטריות עם חלק מתערובת ריקוטה, אז כמה פטריות, פונטינה, ורומנו. מתבלים במלח ופלפל. חזור לעשות 4 שכבות. מצקת את רוטב mornay כרובית מעל החלק העליון של האטריות, מוודא כדי לכסות את האטריות לחלוטין עם הרוטב, ומפזרים יותר של גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ופלפל כתוםופלפל כתום
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מצקתמצקת
27
שים את מחבת הלזניה על תבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
28
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד מבעבע והחלק העליון הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
29
הסר מהתנור, מפזר את החלק העליון עם פטרוזיליה, ולתת לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
30
חותכים לריבועים ומגישים רוטב עגבניות נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס

מרכיבים

1ראש בינוניזיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים28פלפל האבנרופטריות פורצ'יני, ספוגות במים רותחים במשך 30 דקותפטריות פורצ'יני, ספוגות במים רותחים במשך 30 דקות1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח567פלפל האבנרוגבינת פונטינה, מגוררת בצפיפותגבינת פונטינה, מגוררת בצפיפות2קרום: פירורי קרקר גרהםבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דק עלים שטוחים, מחולקת, ועוד לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה דק עלים שטוחים, מחולקת, ועוד לקישוט3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)טימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק8קצת קישואים קצוציםדבשדבש8קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי16אטריות לזניה, מבושלות במשך 5 דקות במים מלוחים רותחים, מנוקזות ושטופות במים קריםאטריות לזניה, מבושלות במשך 5 דקות במים מלוחים רותחים, מנוקזות ושטופות במים קרים680פלפל האבנרופטריות שונות (shiitake, portobello, cremini), קצוץ גספטריות שונות (shiitake, portobello, cremini), קצוץ גס0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות שזיף ומיצים שלהםשימורי עגבניות שזיף ומיצים שלהם1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת רומנו מגורדתגבינת רומנו מגורדת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת רומאנו מגורדת, בתוספת יותר לסיוםגבינת רומאנו מגורדת, בתוספת יותר לסיום8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454פלפל האבנרוגבינת ריקוטה חלב כבשיםגבינת ריקוטה חלב כבשים4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב מלא, מחומם, מחולקחלב מלא, מחומם, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.