לזניה שעועית ירוקה
המתכון שעועית ירוקה לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, בצל מטוגן, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים, שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, ו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים שעועית ירוקה; מתייבשים עם מגבות נייר. הכן אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל, ומטגנים 15 דקות או עד חום זהוב.
להעביר בצל לקערה גדולה, ולנגב מחבת נקי.
ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה במחבת; מוסיפים פטריות, ומטגנים 4 עד 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין, ומטגנים 3 דקות או עד שנוזל נספג.
מוסיפים פטריות ושעועית ירוקה בצל מקורמל בקערה; לזרוק.
מערבבים יחד גבינת ריקוטה 1 תערובת גבינה איטלקית כוס.
שכבה 1 כוס פרמזן רוטב שמנת, 3 אטריות, חצי תערובת שעועית ירוקה, ו 1 כוס גבינה תערובת קל משומן 15-x 10 אינץ ' צלחת אפייה. למעלה עם 1 כוס פרמזן רוטב שמנת, 3 אטריות, וכל תערובת גבינת ריקוטה. למעלה עם 3 אטריות, נשאר תערובת שעועית ירוקה, 1 תערובת גבינה כוס, ו 1 רוטב פרמזן כוס. הרוטב העליון עם 3 אטריות שנותרו, 1 כוס פרמזן רוטב שמנת, 2 כוסות גבינה תערובת.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד חום מבעבע וזהוב. לזרוק יחד קרקרים ואת 2 המרכיבים הבאים.
הסר לזניה מהתנור; מפזרים תערובת קרקר מעל.
בואו לעמוד על מתלה חוט 20 דקות לפני ההגשה.