לזניה שעועית שחורה
לזניה שעועית שחורה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 482 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, אטריות לזניה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה שעועית שחורה, לזניה שעועית שחורה, ו לזניה שעועית שחורה.
הוראות
חותכים jalapeos במחצית לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 4 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 5 דקות. לקלף ולקצוץ. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, פלפלים ושום; מטוגנים 6 דקות.
מוסיפים עגבניות, כמון וכוסברה; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים jalapeo ושעועית; לבשל 3 דקות.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות. מערבבים בכוסברה, שמנת חמוצה וביצה.
מורחים 3 כפות סלסה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות מעט חופפים על סלסה, העליון עם חצי תערובת שעועית, 1/2 כוס גבינה, ו 3 כפות סלסה. חזור על השכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים סלסה הנותרים על אטריות, ומפזרים 1/2 כוס גבינה. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.