תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין לזניה שעועית שחורה בבית. מנה אחת מכילה 283 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מתאים ל-12 ומחירו 82 סנט למנה מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית משתלמת מאוד. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל ג'לפנו, שעועית פינטו, אבקת צ'ילי ושמן קנולן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 39% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לזניה שעועית שחורה , לזניה שעועית שחורה ולזניה שעועית שחורה .
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בצל ופלפל ירוק בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, המלח, אבקת הצ'ילי, הכמון והקאיין. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות. מערבבים פנימה את השעועית השחורה ושעועית הפינטו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
שעועית פינטו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
חום דרך.
4
בקערה גדולה מערבבים את גבינת הריקוטה, חלבון הביצה, הפטרוזיליה והג'לפנו.
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
היין, בעל השפעה חשובה, מראה אדום אודם עז בטונאליות שלו. הוא מורכב באף עם ניחוחות של פירות יער אדומים, פטל, פטל שחור ודובדבנים בשלים בנוסף לתווים של תבלינים וליקריץ בסיומת. הטעמים בשלים ומתוקים ומתקיימים על ידי טאנינים ניכרים, עגולים ומלאים התומכים במבנה הגמיש והקטיפתי. ארוך ומתמשך, החומציות הטונית שלו היא מאפיין קלאסי של הסנג'ובזה שתורבת ב-Badia a Passignano.