לזניה שעועית שחורה אני
המתכון שעועית שחורה Lasignanananan אני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפל, גבינת ריקוטה חלקית, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לזניה שעועית שחורה, לזניה שעועית שחורה, ו לזניה שעועית שחורה.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות, מבשלים את האטריות לזניה 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
בקערה, למזג את גבינת ריקוטה וביצה, ולהניח בצד. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל צלחת אפייה 3 ליטר עם ספריי בישול.
לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול, לטגן את הבצל, פלפל ירוק, ושום עד רך. מחית 1 פחית שעועית שחורה. מערבבים שעועית שחורה מחית, שעועית שחורה שלמה, ורוטב עגבניות למחבת, ומבשלים עד מחומם דרך.
מסדרים 3 אטריות לזניה בחלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, שכבה עם 1/3 כל תערובת ריקוטה, תערובת שעועית שחורה, גבינת מוצרלה. חזור פעמיים.
אופים 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.