לזניה שעועית תרד-שחורה
Lasgananananananananan-שעועית תרד שחורה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גבינת מונטריי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו לזניה שעועית שחורה, לזניה שעועית שחורה, ו לזניה שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים ו 1 כוס גבינת מונטריי ג ' ק; להפריש.
שעועית מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג בקערה גדולה; מערבבים ברוטב פסטה וכמון.
מורחים שליש מתערובת שעועית על החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
שכבה עם 3 אטריות, חצי תערובת תרד, ו 1 כוס גבינת מונטריי ג ' ק; לחזור על שכבות.
מורחים עם תערובת שעועית שליש; העליון עם הנותרים 3 אטריות תערובת שעועית הנותרים.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 1 שעה; לחשוף העליון עם הנותרים גבינת מונטריי ג ' ק.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה נמסה.