לזניה תפוחי אדמה
אם יש לכם תפוחי אדמה, עלי תרד תינוק, רוטב מרינרה וודקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . נסו לזניה תפוחי אדמה, לזניה תפוחי אדמה, ו לזניית תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
בקערה בינונית, לזרוק יחד את הגזר, פלפל, בצל, שום, ותרד. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את גבינת הגודה, גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר חדה. תניח בצד.
מניחים שתי שכבות של תפוחי אדמה פרוסים בתחתית תבשיל מוכן. מתבלים את תפוחי האדמה עם מעט מלח ופלפל. למעלה עם שכבה של תערובת תרד, ויוצקים על 1/2 כוס רוטב על כל.
מפזרים עם חלק מתערובת הגבינה. חזור על שכבות עם שאריות תפוחי אדמה, ירקות, רוטב וגבינה, מסתיים עם גבינה על גבי.
אופים מכוסה במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר את המכסה, ואופים במשך 10 דקות נוספות עד העליון הוא השחמה.