קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

לזניה תפוחי אדמה

לזניה תפוחי אדמה
אם יש לכם תפוחי אדמה, עלי תרד תינוק, רוטב מרינרה וודקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . נסו לזניה תפוחי אדמה, לזניה תפוחי אדמה, ו לזניית תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לזרוק יחד את הגזר, פלפל, בצל, שום, ותרד. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את גבינת הגודה, גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר חדה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר חדהגבינת צ ' דר חדה
מוצרלהמוצרלה
גאודהגאודה
פלפלפלפל
גזרגזר
תרדתרד
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים שתי שכבות של תפוחי אדמה פרוסים בתחתית תבשיל מוכן. מתבלים את תפוחי האדמה עם מעט מלח ופלפל. למעלה עם שכבה של תערובת תרד, ויוצקים על 1/2 כוס רוטב על כל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
תרדתרד
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
מפזרים עם חלק מתערובת הגבינה. חזור על שכבות עם שאריות תפוחי אדמה, ירקות, רוטב וגבינה, מסתיים עם גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
רוטברוטב
5
אופים מכוסה במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את המכסה, ואופים במשך 10 דקות נוספות עד העליון הוא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.