קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

לזניה תרד

לזניה תרד
לזניה תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, תרד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה תרד, לזניה מטבל תרד, ו לזניה תרד.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מערבבים ביצים, גבינת קוטג', תרד, 2 כוסות מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
שכבה 1 כוס רוטב פסטה, 3 אטריות לזניה וחצי תערובת גבינת קוטג 'בתבנית אפייה 13x9 אינץ'. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות אטריות, רוטב וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים 45 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
בואו לעמוד 10 דקות. לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.