קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

לזניה תרד

לזניה תרד
לזניה תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם ריקוטה, רוטב עגבניות, evoo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו לזניה מטבל תרד, לזניה תרד, ו לזניה תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את EVOO בסיר ומוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
להוסיף את העגבניות ולרסק אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
5
מוסיפים את הפסאטה, קומץ שומן של עלי בזיליקום קרועים, את הבצל וכמה מלח ופלפל. להביא לרתיחה ומבשלים במשך 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פאסאטהפאסאטה
בצלבצל
6
הסר את הבצל והנח את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
רוטברוטב
7
להפריד את התרד תוך הוספת אותו לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מוסיפים מחצית המוצרלה, ריקוטה, 1 1/2 כוסות של פרמזן-רג ' יאנו וחלמון הביצים ומערבבים לשלב. מתבלים עם אגוז מוסקט מגורד, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוסקטמוסקט
9
שכבה קצת רוטב לתוך מחבת לזניה העליון עם שלושה גיליונות לזניה שטוחים או ארבעה מתולתל. למעלה עם קצת יותר רוטב, ולאחר מכן חצי מתערובת תרד וגבינה. חזור עם שכבה נוספת, ולסיים על גבי עם סדינים לזניה. למעלה עם קצת רוטב ואת המוצרלה הנותרים Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תרדתרד
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הלזניה יכולה להיות מאוחסנת לפני או אחרי האפייה לארוחת איפור מראש, או אפויה כדי לשרת באופן מיידי. כאשר אופים בפעם הראשונה, אופים ב 375 מעלות F, נחשף, מטמפרטורת החדר עד מבושל דרך חום מבעבע על גבי, 60 עד 70 דקות. אם reheating, אופים ב 375 מעלות F, מכוסה, במשך 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תן ללזניה לנוח 20 דקות לפני החיתוך.
12
מגישים עם רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.