לזניה תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם ריקוטה, רוטב עגבניות, evoo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו לזניה מטבל תרד, לזניה תרד, ו לזניה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את EVOO בסיר ומוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
להוסיף את העגבניות ולרסק אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
5
מוסיפים את הפסאטה, קומץ שומן של עלי בזיליקום קרועים, את הבצל וכמה מלח ופלפל. להביא לרתיחה ומבשלים במשך 40 עד 45 דקות.
שכבה קצת רוטב לתוך מחבת לזניה העליון עם שלושה גיליונות לזניה שטוחים או ארבעה מתולתל. למעלה עם קצת יותר רוטב, ולאחר מכן חצי מתערובת תרד וגבינה. חזור עם שכבה נוספת, ולסיים על גבי עם סדינים לזניה. למעלה עם קצת רוטב ואת המוצרלה הנותרים Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
תרד
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הלזניה יכולה להיות מאוחסנת לפני או אחרי האפייה לארוחת איפור מראש, או אפויה כדי לשרת באופן מיידי. כאשר אופים בפעם הראשונה, אופים ב 375 מעלות F, נחשף, מטמפרטורת החדר עד מבושל דרך חום מבעבע על גבי, 60 עד 70 דקות. אם reheating, אופים ב 375 מעלות F, מכוסה, במשך 40 עד 45 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.