לזניה תרד III
ייתכן שתרד Lasganne III הוא רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 469 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3127 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת ריקוטה, רוטב פסטה עגבניות, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 84%. מתכונים דומים: לזניה תרד הטובה ביותר, לזניה תרד, ו לזניה תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
במחבת מעל חום בינוני גבוה, לבשל פטריות, בצל, ושום בשמן זית עד הבצל רך.
מסננים עודפי נוזל וקריר. מרתיחים תרד במשך 5 דקות.
מסננים, ואז לסחוט עודף נוזל. קוצצים תרד.
מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת רומנו, תרד, מלח, אורגנו, בזיליקום, פלפל וביצה בקערה.
הוסף תערובת פטריות מקורר. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
להניח 5 אטריות לזניה בתחתית 9x13 אינץ ' אפייה צלחת.
מורחים שליש מתערובת הגבינה / תרד על אטריות.
מפזרים 1 גבינת מוצרלה כוס ו 1/3 גבינת פרמזן כוס על גבי.
מורחים 1 רוטב פסטה כוס על גבינות. חזור על שכבות 2 פעמים.
מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון