לזניה תרד שמנת
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את תרד קרמי Lasganananananan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 334 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד, בצל, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה תרד ופטריות שמנת, לזניה תרד ופטריות שמנת, ו לזניה עם רוטב תרד שמנת.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 10 דקות או עד בצל הוא השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים שום ותרד. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 3 דקות או עד תרד הוא רך. תניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, חלב, מלח, פלפל שחור ופלפל אדום בסיר קטן, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום ומבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 2 כוסות תערובת חלב לתערובת תרד. מכסים את שאריות תערובת החלב, ומניחים בצד.
מורחים 1/2 כוס רוטב מרינרה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 לזניה אטריות על רוטב; העליון עם חצי תערובת תרד. למעלה עם 3 אטריות לזניה, 1 רוטב מרינרה כוס, ו 3/4 כוס גבינה.
שכבה 3 יותר אטריות לזניה, שנותר תערובת תרד, ונותר 3 אטריות לזניה. למעלה עם רוטב המרינרה שנותר.
יוצקים תערובת חלב שמורה מעל, ומפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד לזניה הוא השחמה על גבי.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.