לזניית בשר וגבינה
לזניה בקר וגבינה דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1514 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, פלפל טחון, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. נסו לזניית בקר טובה יותר, לזניית בקר קלה, ו לזניה בקר ובשאמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים את השמן בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ו לטגן 3 דקות, עד רך.
הוסף, בשר בקר ומבשל 5 עד 7 דקות, עד השחמה בכל רחבי, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל. מערבבים בבזיליקום, פתיתי אורגנו ופלפל אדום.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 10 עד 15 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב ריקוטה, מחצית המוצרלה, ביצה, ופלפל שחור.
יוצקים 1 כוס רוטב הבשר בתחתית 13 על ידי 9 אינץ לזניה פאן. מסדרים 4 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי רוטב, אטריות חופפות מעט כדי לכסות את התחתונה. כפית חצי מתערובת הגבינה על אטריות. למעלה עם 1 1/2 כוסות של רוטב בשר ועוד 4 אטריות. השכבה השנייה העליונה של אטריות עם תערובת גבינה נותרת, 1 1/2 כוסות של רוטב בשר ועוד 4 אטריות. אטריות למעלה עם 1 1/2 כוסות של רוטב בשר גבינת מוצרלה הנותרים. למעלה עם גבינת פרמזן.
מקררים או מקפיאים את הרוטב הנותר.
מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות, עד העליון הוא זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.