קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

לזניית בשר ופטריות

לזניית בשר ופטריות
מתכון בשר לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 542 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב עגבניות, פתיתי פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול ולאחר מכן מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, אורגנו, בזיליקום ושומר, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ופתיתי פלפל אדום. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה והתפוררה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים עגבניות ורוטב עגבניות, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים במשך 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים יחד את פרמזן-רג 'יאנו, גבינת קוטג', 2/3 כוס מוצרלה והביצה בקערה קטנה. מערבבים את הפטרוזיליה וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כפית רבע מהרוטב לתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מניחים 3 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי הרוטב בלי חופפים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מורחים חצי מתערובת גבינת הקוטג ' על אטריות ומעל עם עוד רבע מהרוטב. חזור על השכבות, מסתיים ברוטב, ומפזרים על גבינת מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
אופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
11
למנה: קלוריות 438; סה "כ שומן 19 גרם; שומן רווי 7.5 גרם; חלבון 32 גרם; פחמימות סה" כ 34 גרם; סוכר: 6 גרם; סיבים 7 גרם; כולסטרול 85 מיליגרם; נתרן 919 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםבזיליקום טחוןבזיליקום טחון425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות עם בזיליקום, שום אורגנועגבניות חתוכות לקוביות עם בזיליקום, שום אורגנו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2ציפורןשום, טחוןשום, טחון680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תה sp. מתבלים את כל המלחתה sp. מתבלים את כל המלח0חתיכות טופי הית' ברשומר קרקעשומר קרקע1גרידת לימוןגרידת לימון9אטריות מוכנות לחיטה מלאהאטריות מוכנות לחיטה מלאה12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות2חתיכות טופי הית' בראורגנו טחוןאורגנו טחון2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלק החבילה-גבינת מוצרלה מגוררת דל שומןחלק החבילה-גבינת מוצרלה מגוררת דל שומן0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורטבלה, קצוץפטריות פורטבלה, קצוץ1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.