מתכון בשר לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 542 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב עגבניות, פתיתי פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול ולאחר מכן מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, אורגנו, בזיליקום ושומר, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ופתיתי פלפל אדום. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה והתפוררה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.