קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות7
מגזין

לזניית בשר קלאסית ופשוטה

לזניית בשר קלאסית ופשוטה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את הבשר הקלאסי והפשוט Lasganananananananan. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו אורגנו, ביצים, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית עם רוטב בשר, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את האטריות לזניה כמה בכל פעם, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר את האטריות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מניחים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את השום, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל שחור למחבת. מבשלים את הבשר, קוצצים אותו לחתיכות קטנות כפי שהוא מבשל, עד שכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מסננים שומן עודף.
6
בקערה, מערבבים את גבינת הקוטג', הביצים וגבינת הפרמזן עד לשלב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים 4 אטריות זה לצד זה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה; למעלה עם שכבה של רוטב עגבניות בזיליקום, שכבה של תערובת בשר טחון, ושכבה של תערובת גבינת קוטג'. חזור על שכבות פעמיים יותר, המסתיים בשכבת רוטב; מפזרים העליון עם גבינת מוצרלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר רדיד ואופים עד שהגבינה החלה להשחים, כ -10 דקות נוספות. אפשר לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה