קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות7
מגזין

לזניית בשר קלאסית ופשוטה

לזניית בשר קלאסית ופשוטה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את הבשר הקלאסי והפשוט Lasganananananananan. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו אורגנו, ביצים, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית עם רוטב בשר, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את האטריות לזניה כמה בכל פעם, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את האטריות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מניחים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את השום, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל שחור למחבת. מבשלים את הבשר, קוצצים אותו לחתיכות קטנות כפי שהוא מבשל, עד שכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים שומן עודף.
6
בקערה, מערבבים את גבינת הקוטג', הביצים וגבינת הפרמזן עד לשלב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים 4 אטריות זה לצד זה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה; למעלה עם שכבה של רוטב עגבניות בזיליקום, שכבה של תערובת בשר טחון, ושכבה של תערובת גבינת קוטג'. חזור על שכבות פעמיים יותר, המסתיים בשכבת רוטב; מפזרים העליון עם גבינת מוצרלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והגבינה נמסה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר רדיד ואופים עד שהגבינה החלה להשחים, כ -10 דקות נוספות. אפשר לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®