לזניית גבינה
לזניה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 4688 קלוריות, 263 גרם חלבון ו 214 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם ביצים, רוטב ספגטי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, שלוש גבינות לזניה, ו לזניה חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולהניח לזניה שטוחה על נייר כדי להתקרר.
בקערה בינונית, מערבבים היטב ריקוטה, פרמזן, ביצים, מלח ופלפל.
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני ושום לטגן במשך 2 דקות; מערבבים ברוטב ספגטי ותבלינים איטלקי.
רוטב חום עד התחמם דרך, ערבוב מדי פעם, 2 עד 5 דקות.
מורחים 1/2 כוס רוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13. מכסים בשכבת אטריות.
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על אטריות; למעלה עם שכבת אטריות אחרת.
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב על אטריות, ולהפיץ את ריקוטה הנותרים על הרוטב. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב ומפזרים מוצרלה על כל. מכסים בנייר כסף משומן.
אופים 45 דקות, או עד גבינה הוא מבעבע העליון הוא זהב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo