לזניית העוף של שרה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את העוף של שרה לאגנאן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 418 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 20 אוהדים. אם יש לכם שמנת, פלפל פימנטו, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה צמחונית מדהימה של שרה, עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), ו עוגת סיר העוף של שרה שיפלי.
הוראות
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים רותחים עד הסוף. לשטוף, ולנקז. תניח בצד.
בסיר בינוני, פלפל ירוק מטגן ובצל בחמאה או במרגרינה מעל חום בינוני. מערבבים במרק לא מבושל, חלב, פטריות, גבינה מפוסטר, פימנטו ובזיליקום.
מניחים חצי האטריות ב 13 x 7 x 2 אינץ ' תבנית אפייה.
שכבה עם חצי רוטב שמנת, 1/2 גבינת קוטג', 1/2 עוף קצוץ, ו 1/2 גבינת פרמזן. חזור על שכבות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.