לזניית חציל פרמזן
לזניית חציל פרמזן יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, ביצים, עגבניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: לזניית חציל פרמזן, לזניית חציל פרמזן, ו עוגת לזניה חצילים עם פרמזן-בזיליקום.
הוראות
לבשל הראשון 3 מרכיבים בסיר 3 1/2-quart על אש בינונית-נמוכה 30 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בגבינת שמנת ופרמזן. תניח בצד.
מקלפים חצילים, וחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים פרוסות באופן שווה עם מלח ופלפל שחור. מערבבים יחד ביצים ו 3 כף. מים. חציל Dredge בקמח; לטבול לתוך תערובת ביצה, ולדלות שוב בקמח, רועד כדי להסיר עודף.
מבשלים חצילים, בקבוצות, ב 1 1/2 כף. שמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב מעט מתרכך.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם הנותרים שמן וחציל, מחבת ניגוב נקי לאחר כל אצווה, במידת הצורך.
שכבת 3 אטריות לזניה לאורך בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. למעלה עם שליש תערובת רוטב עגבניות וחצי חצילים. חצי מנה של גבינת ריקוטה שווה על חצילים בצלחת; למעלה עם חצי מוצרלה. חזור על שכבות עם אטריות שנותרו, תערובת רוטב שליש, חצילים הנותרים, הנותרים ריקוטה. למעלה עם הנותרים תערובת רוטב שליש גבינת מוצרלה.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.
* 6 לא לבשל אטריות לזניה ניתן להחליף. הכן מתכון לפי ההוראות, הזמנת המחצית האחרונה של מוצרלה מלמעלה.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 45 דקות.
מפזרים העליון עם גבינה שמורה; אופים, חשוף, במשך 20 דקות נוספות או עד חום זהוב.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בצל ברטולי Vidalia עם רוטב פסטה שום קלוי.