לזניית כדורי הבשר שלי
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים-תיכוניים, אז תן לי לנסות את כדורי הבשר שלי, Lasgananananan. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, ביצים, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 55 דקות. . נסו לזניית כדורי בשר, לזניית כדורי בשר, ו קציצה לזניה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים פרוסות לחם במים חמים בקערה במשך 5 דקות; לסחוט לחם יבש ולהעביר לקערה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה חמה עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ושום ללחם. מערבבים 1 1/2 כוס גבינת מוצרלה, ביצים, גבינת פרמזן, ותבלינים איטלקיים ללחם ובצל עד שילוב יסודי. בקר טחון להתפורר לתערובת; לערבב עד משולב היטב. מתבלים במלח ופלפל שחור.
טופס תערובת בשר טחון לתוך כדורי בשר 1 אינץ'.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. קציצות מטוגנות עד השחמה, עובד בקבוצות במידת הצורך, על 10 דקות, פונה לעתים קרובות. שים כדורי בשר בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים רוטב ספגטי מוכן, רסק עגבניות, ומרק גבינת צ ' דר בקערה.
מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת קוטג', גבינת מוצרלה 2 כוסות, ופטרוזיליה בקערה נפרדת.
מורחים 1 כוס תערובת רוטב לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שכבה 1/3 האטריות לזניה מעל הרוטב, חופפים במידת הצורך. מסדרים כדורי בשר על אטריות.
מניחים 1/3 את האטריות לזניה על כדורי בשר, וממרחים עם תערובת גבינה בשכבה אפילו. שכבת גבינה עליונה עם הנותרים 1/3 אטריות לזניה ולהפיץ רוטב שנותר על השכבה העליונה של אטריות.
מפזרים העליון עם 1 גבינת מוצרלה כוס.
אופים לזניה בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והציפוי נמס, כ 1 שעה.