קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות79
מגזין

לזניית נקניקיות

לזניית נקניקיות
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנקניקייה Lasgananananananan לנסות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 115 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 2664 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות סן מרזנו, פנקטה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניית נקניקיות, לזניה נקניקייה פשוטה, ו מטבל לזניה עם נקניק גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הרוטב: מעיל סיר גדול עם שמן זית ולהוסיף את הפנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שים את הסיר מעל חום בינוני גבוה ומבשל את pancetta 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות עם מלח ומערבבים את המעיל עם שמן זית. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב; הבצל צריך להיות רך מאוד ארומטי אבל אין צבע.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון; הקפד לגרד את עיסת בתחתית טחנת המזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מוסיפים את העגבניות לסיר; ממלאים את אחת מפחיות העגבניות הריקות במים ומוסיפים לסיר (2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות עם מלח וטעם; עגבניות לקחת הרבה מלח. מבשלים 2 עד 3 שעות על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם וטעימות לעתים קרובות. מתבלים בצעדי תינוק, טועמים כל צעד בדרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הפוך את הלזניה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עבודה בקבוצות, לבשל את האטריות לזניה עד גמיש אבל לא צולע, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר עם מלקחיים ולהעביר לקערה של מי קרח להתקרר; להסיר ולשכב שטוח על מגש גיליון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מעיל מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית לשים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב, עד חום ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
11
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תשליך את השומן מהמחבת והוסף 1 כף שמן זית יחד עם 2 שיני שום וקמצוץ של פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
שים את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום הוא זהב, להסיר אותו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את הפטריות ועונה עם 1/2 כפית מלח; מבשלים עד רך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
הסר מהמחבת ושמורה. חזור על תהליך זה עם הנותרים 1 כף שמן זית, 2 שיני שום קמצוץ של פתיתי פלפל אדום, ואת קישואים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
בקערה, מערבבים את הריקוטה, חצי פרמזן,ביצים, בזיליקום ומלח 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בתחתית צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עמוק, להפיץ באופן שווה כמה חופנים של רוטב. מכסים בשכבה של האטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
מורחים שליש מתערובת הריקוטה על הפסטה. למעלה עם שכבת פסטה בכיוון ההפוך של השכבה הראשונה (זה ייתן לזניה קצת יותר יציבות).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
19
מורחים שכבה קלה של רוטב על הפסטה ומפזרים שליש מהנקניק; למעלה בשליש כל אחת מהפטריות והקישואים. למעלה עם שכבה של מוצרלה וכמה parmigiano הנותרים. חזור על שכבות אלה עד שכל החומרים שימשו. הקפד לסיים עם שכבה של פסטה מכוסה ברוטב, מוצרלה ופרמג ' יאנו. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
20
מניחים את הלזניה על תבנית אפייה ואופים בתנור עד חם מבעבע, בערך 1 שעה, 15 דקות, מסירים את נייר הכסף במשך 15 הדקות האחרונות של בישול.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
21
בואו מגניב 20 דקות לפני חיתוך.
22
צילום: ג ' וני מילר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.