לזניית נקניקיות
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנקניקייה Lasgananananananan לנסות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 115 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 2664 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות סן מרזנו, פנקטה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניית נקניקיות, לזניה נקניקייה פשוטה, ו מטבל לזניה עם נקניק גביני (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: מעיל סיר גדול עם שמן זית ולהוסיף את הפנצ ' טה.
שים את הסיר מעל חום בינוני גבוה ומבשל את pancetta 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות עם מלח ומערבבים את המעיל עם שמן זית. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב; הבצל צריך להיות רך מאוד ארומטי אבל אין צבע.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון; הקפד לגרד את עיסת בתחתית טחנת המזון.
מוסיפים את העגבניות לסיר; ממלאים את אחת מפחיות העגבניות הריקות במים ומוסיפים לסיר (2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות עם מלח וטעם; עגבניות לקחת הרבה מלח. מבשלים 2 עד 3 שעות על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם וטעימות לעתים קרובות. מתבלים בצעדי תינוק, טועמים כל צעד בדרך.
הפוך את הלזניה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עבודה בקבוצות, לבשל את האטריות לזניה עד גמיש אבל לא צולע, 6 עד 7 דקות.
הסר עם מלקחיים ולהעביר לקערה של מי קרח להתקרר; להסיר ולשכב שטוח על מגש גיליון.
מעיל מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית לשים על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב, עד חום ומתפורר.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
תשליך את השומן מהמחבת והוסף 1 כף שמן זית יחד עם 2 שיני שום וקמצוץ של פתיתי פלפל אדום.
שים את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום הוא זהב, להסיר אותו ולהשליך.
מוסיפים את הפטריות ועונה עם 1/2 כפית מלח; מבשלים עד רך, 4 עד 5 דקות.
הסר מהמחבת ושמורה. חזור על תהליך זה עם הנותרים 1 כף שמן זית, 2 שיני שום קמצוץ של פתיתי פלפל אדום, ואת קישואים.
בקערה, מערבבים את הריקוטה, חצי פרמזן,ביצים, בזיליקום ומלח 1 כפית.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בתחתית צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עמוק, להפיץ באופן שווה כמה חופנים של רוטב. מכסים בשכבה של האטריות לזניה.
מורחים שליש מתערובת הריקוטה על הפסטה. למעלה עם שכבת פסטה בכיוון ההפוך של השכבה הראשונה (זה ייתן לזניה קצת יותר יציבות).
מורחים שכבה קלה של רוטב על הפסטה ומפזרים שליש מהנקניק; למעלה בשליש כל אחת מהפטריות והקישואים. למעלה עם שכבה של מוצרלה וכמה parmigiano הנותרים. חזור על שכבות אלה עד שכל החומרים שימשו. הקפד לסיים עם שכבה של פסטה מכוסה ברוטב, מוצרלה ופרמג ' יאנו. מכסים בנייר אלומיניום.
מניחים את הלזניה על תבנית אפייה ואופים בתנור עד חם מבעבע, בערך 1 שעה, 15 דקות, מסירים את נייר הכסף במשך 15 הדקות האחרונות של בישול.
בואו מגניב 20 דקות לפני חיתוך.