לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנקניקייה Lasgananananananan לנסות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 115 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 2664 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות סן מרזנו, פנקטה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניית נקניקיות, לזניה נקניקייה פשוטה, ו מטבל לזניה עם נקניק גביני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב: מעיל סיר גדול עם שמן זית ולהוסיף את הפנצ ' טה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון; הקפד לגרד את עיסת בתחתית טחנת המזון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
מוסיפים את העגבניות לסיר; ממלאים את אחת מפחיות העגבניות הריקות במים ומוסיפים לסיר (2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות עם מלח וטעם; עגבניות לקחת הרבה מלח. מבשלים 2 עד 3 שעות על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם וטעימות לעתים קרובות. מתבלים בצעדי תינוק, טועמים כל צעד בדרך.
מורחים שכבה קלה של רוטב על הפסטה ומפזרים שליש מהנקניק; למעלה בשליש כל אחת מהפטריות והקישואים. למעלה עם שכבה של מוצרלה וכמה parmigiano הנותרים. חזור על שכבות אלה עד שכל החומרים שימשו. הקפד לסיים עם שכבה של פסטה מכוסה ברוטב, מוצרלה ופרמג ' יאנו. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano Reggiano
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
20
מניחים את הלזניה על תבנית אפייה ואופים בתנור עד חם מבעבע, בערך 1 שעה, 15 דקות, מסירים את נייר הכסף במשך 15 הדקות האחרונות של בישול.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.