לזניית עוף דרום-מערבית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: לזניה דרום-מערבית., לזניה דרום-מערבית., ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, עוף מגורר חום בחמאה או מרגרינה.
מוסיפים בצל, פלפלים חלפיניו, שום, בזיליקום ואורגנו. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הספגטי, רוטב עגבניות ורוטב סלסה / פיקנטה. מערבבים הכל ביחד. כיסוי מחבת ומבשלים במשך 10 דקות על אש נמוכה.
בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ', מניחים שכבה של טורטיות, ואז שכבה של תערובת עוף/רוטב, ואז שכבה של גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים, ואז תבשיל העליון עם גבינת צ ' דר ואופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה 1, עד גבינה הוא מבעבע.