תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה פירות ים פלורנטין. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 264 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, תרד, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל פלורנטין פירות ים, לזניה פלורנטין, ו רול לזניה פלורנטין.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לחץ על תרד בין מגבות נייר עד בקושי לח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מניחים קמח במחבת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לאחר 15 דקות. קמח כפית לסיר גדול; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים במלח והבא 4 מרכיבים; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת רוטב
מקציף
5
להוסיף יין; לבשל 1 דקה additonal, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
יין
6
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כוס גבינה וצדפות. מגניב מעט; מערבבים בזיליקום, מיץ לימון, בשר סרטנים, ביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
בשר סרטנים
צדפות
גבינה
באזיל!
ביצה
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
כפית 1/4 כוס רוטב פירות ים לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה בשכבה אחת מעל רוטב פירות ים; למעלה עם תרד שליש. כפית שליש רוטב פירות ים על תרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מאכלי ים
תרד
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מערבבים את הגבינה הנותרים ופפריקה; מפזרים תערובת גבינה על לזניה. מכסים ואופים ב 400 במשך 30 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.