לזניית פירות ים פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה פירות ים פלורנטין. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 264 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, תרד, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל פלורנטין פירות ים, לזניה פלורנטין, ו רול לזניה פלורנטין.
הוראות
לחץ על תרד בין מגבות נייר עד בקושי לח; להפריש.
מניחים קמח במחבת אפייה רדודה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לאחר 15 דקות. קמח כפית לסיר גדול; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים במלח והבא 4 מרכיבים; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה additonal, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כוס גבינה וצדפות. מגניב מעט; מערבבים בזיליקום, מיץ לימון, בשר סרטנים, ביצה.
כפית 1/4 כוס רוטב פירות ים לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה בשכבה אחת מעל רוטב פירות ים; למעלה עם תרד שליש. כפית שליש רוטב פירות ים על תרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב פירות ים.
מערבבים את הגבינה הנותרים ופפריקה; מפזרים תערובת גבינה על לזניה. מכסים ואופים ב 400 במשך 30 דקות.
אופים, חשוף, 10 דקות נוספות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.