קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות49
מגזין

לזניית פירות ים פלורנטין

לזניית פירות ים פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה פירות ים פלורנטין. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 264 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, תרד, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל פלורנטין פירות ים, לזניה פלורנטין, ו רול לזניה פלורנטין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לחץ על תרד בין מגבות נייר עד בקושי לח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מניחים קמח במחבת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לאחר 15 דקות. קמח כפית לסיר גדול; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים במלח והבא 4 מרכיבים; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
5
להוסיף יין; לבשל 1 דקה additonal, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כוס גבינה וצדפות. מגניב מעט; מערבבים בזיליקום, מיץ לימון, בשר סרטנים, ביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
בשר סרטניםבשר סרטנים
צדפותצדפות
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כפית 1/4 כוס רוטב פירות ים לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה בשכבה אחת מעל רוטב פירות ים; למעלה עם תרד שליש. כפית שליש רוטב פירות ים על תרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מאכלי יםמאכלי ים
תרדתרד
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מערבבים את הגבינה הנותרים ופפריקה; מפזרים תערובת גבינה על לזניה. מכסים ואופים ב 400 במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים, חשוף, 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.