לחיי בקר מטוגנות ביין אדום עם גרידת תפוז (ג'וז דה בואף או אגרומות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לחי בשר מטוגנות ביין אדום עם גרידה כתומה (Joues de Boeuf Aux Agrumes). מתכון זה מספק 4 מנות. עם 849 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, בצל, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו לחיים חזיר מטוגן ברוטב יין עגבניות, מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים, ו תבשיל בקר עם אגוזי מלך וגרידת תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. עם מתלה באמצע.
אם באמצעות צ ' אק, לחתוך על פני תבואה ל 4 חתיכות.
טפיחה יבש בשר ועונה עם 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית.
שמן חום בסיר כבד 4-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. בשר בקר חום מכל הצדדים, 6 עד 10 דקות בסך הכל.
מעבירים לצלחת עם מלקחיים.
מוסיפים בצל, גזר, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים יין וגלידה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים בשר וחוזרים לרתיחה. מכסים את הסיר ואת צמה בתנור עד הבשר הוא רך מאוד, 2 עד 4 שעות (לחיי בשר לקחת יותר זמן צ ' אק). מתבלים במלח ופלפל.
מגישים בשר בקר עם גזר ורוטב.