קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

לחיי בקר מטוגנות ביין אדום עם גרידת תפוז (ג'וז דה בואף או אגרומות)

לחיי בקר מטוגנות ביין אדום עם גרידת תפוז (ג'וז דה בואף או אגרומות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לחי בשר מטוגנות ביין אדום עם גרידה כתומה (Joues de Boeuf Aux Agrumes). מתכון זה מספק 4 מנות. עם 849 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, בצל, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו לחיים חזיר מטוגן ברוטב יין עגבניות, מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים, ו תבשיל בקר עם אגוזי מלך וגרידת תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אם באמצעות צ ' אק, לחתוך על פני תבואה ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3
טפיחה יבש בשר ועונה עם 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שמן חום בסיר כבד 4-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. בשר בקר חום מכל הצדדים, 6 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מעבירים לצלחת עם מלקחיים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים בצל, גזר, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים יין וגלידה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים בשר וחוזרים לרתיחה. מכסים את הסיר ואת צמה בתנור עד הבשר הוא רך מאוד, 2 עד 4 שעות (לחיי בשר לקחת יותר זמן צ ' אק). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מגישים בשר בקר עם גזר ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות