לחם אגוזי הקינמון של ניקי
לחם אגוזי הקינמון של ניקי דורש בערך 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמרים, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. מתכונים דומים: ריבועי לחם בננה אגוזי מקדמיה של ניקי, גבינת שמנת בננה אגוז לחם ניקי & המתוק שלה מתבגר דרומי, ו לחם אגוז תאנה קינמון.
הוראות
מניחים קמח לחם, 3/4 כוס חלב, 1/4 כוס חמאה ללא מלח, 1/4 כוס סוכר לבן, 1 ביצה, 1 כף קינמון, שמרים ומלח לתוך המחבת של מכונת הלחם שלך לפי הסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק ולחץ על התחל. כאשר המחזור הושלם, להסיר את הבצק, אגרוף למטה, לכסות, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס).
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה, וטוסטים עד שהאגוזים מתחילים להזהיב ולהיות ריחניים, בערך 45 דקות. צפו באגוזים בזהירות בזמן שהם אופים, הם נשרפים במהירות. לאחר הקלייה, הניחו את האגוזים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים בקערה אגוזי מלך, סוכר חום, 3 כפות סוכר לבן ו -1 כף קינמון.
מוסיפים 4 כפיות חלב ו 1 כף חמאה; מערבבים היטב.
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ומגלגלים למלבן בגודל 15 על 12 אינץ'.
חותכים לשלוש רצועות בגודל 15 על 4 אינץ'.
מורחים 1/3 את תערובת האגוזים במרכז כל רצועה. מרטיבים ומגלגלים את הקצוות הארוכים של כל רצועה יחד מעל המילוי, וצובטים לאיטום כל חבל.
יישר את 3 החבלים במרחק של 1 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה לא משומנת. כדי להבטיח צמה אחידה, התחל לקלוע באמצע. הביאו את החבל השמאלי מתחת לחבל המרכזי, העבירו את החבל הימני מתחת לחבל המרכזי החדש וחזרו על הצמה עד הסוף. החל שוב באמצע, העבירו את החבלים החיצוניים מעל החבל המרכזי, וחזרו עד הסוף. חבל עיתונות מסתיים יחד ולתחוב בכל צד. מכסים כיכר במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת נפחו, כ-45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים מים וביצה יחד בקערה קטנה. מערבבים 2 כפות סוכר לבן ו -2 כפיות קינמון יחד בקערה נפרדת.
מברישים כיכר בתערובת ביצים ומפזרים סוכר קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה, 20 עד 25 דקות.