קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לחם אגוזי הקינמון של ניקי

לחם אגוזי הקינמון של ניקי
לחם אגוזי הקינמון של ניקי דורש בערך 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמרים, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. מתכונים דומים: ריבועי לחם בננה אגוזי מקדמיה של ניקי, גבינת שמנת בננה אגוז לחם ניקי & המתוק שלה מתבגר דרומי, ו לחם אגוז תאנה קינמון.

הוראות

1
מניחים קמח לחם, 3/4 כוס חלב, 1/4 כוס חמאה ללא מלח, 1/4 כוס סוכר לבן, 1 ביצה, 1 כף קינמון, שמרים ומלח לתוך המחבת של מכונת הלחם שלך לפי הסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק ולחץ על התחל. כאשר המחזור הושלם, להסיר את הבצק, אגרוף למטה, לכסות, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
קמח לחםקמח לחם
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה, וטוסטים עד שהאגוזים מתחילים להזהיב ולהיות ריחניים, בערך 45 דקות. צפו באגוזים בזהירות בזמן שהם אופים, הם נשרפים במהירות. לאחר הקלייה, הניחו את האגוזים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מערבבים בקערה אגוזי מלך, סוכר חום, 3 כפות סוכר לבן ו -1 כף קינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים 4 כפיות חלב ו 1 כף חמאה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
6
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ומגלגלים למלבן בגודל 15 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
חותכים לשלוש רצועות בגודל 15 על 4 אינץ'.
8
מורחים 1/3 את תערובת האגוזים במרכז כל רצועה. מרטיבים ומגלגלים את הקצוות הארוכים של כל רצועה יחד מעל המילוי, וצובטים לאיטום כל חבל.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
יישר את 3 החבלים במרחק של 1 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה לא משומנת. כדי להבטיח צמה אחידה, התחל לקלוע באמצע. הביאו את החבל השמאלי מתחת לחבל המרכזי, העבירו את החבל הימני מתחת לחבל המרכזי החדש וחזרו על הצמה עד הסוף. החל שוב באמצע, העבירו את החבלים החיצוניים מעל החבל המרכזי, וחזרו עד הסוף. חבל עיתונות מסתיים יחד ולתחוב בכל צד. מכסים כיכר במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת נפחו, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מקציפים מים וביצה יחד בקערה קטנה. מערבבים 2 כפות סוכר לבן ו -2 כפיות קינמון יחד בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מברישים כיכר בתערובת ביצים ומפזרים סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות