קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לחם אגוזי הקינמון של ניקי

לחם אגוזי הקינמון של ניקי
לחם אגוזי הקינמון של ניקי דורש בערך 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמרים, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. מתכונים דומים: ריבועי לחם בננה אגוזי מקדמיה של ניקי, גבינת שמנת בננה אגוז לחם ניקי & המתוק שלה מתבגר דרומי, ו לחם אגוז תאנה קינמון.

הוראות

1
מניחים קמח לחם, 3/4 כוס חלב, 1/4 כוס חמאה ללא מלח, 1/4 כוס סוכר לבן, 1 ביצה, 1 כף קינמון, שמרים ומלח לתוך המחבת של מכונת הלחם שלך לפי הסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק ולחץ על התחל. כאשר המחזור הושלם, להסיר את הבצק, אגרוף למטה, לכסות, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
קמח לחםקמח לחם
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה, וטוסטים עד שהאגוזים מתחילים להזהיב ולהיות ריחניים, בערך 45 דקות. צפו באגוזים בזהירות בזמן שהם אופים, הם נשרפים במהירות. לאחר הקלייה, הניחו את האגוזים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים בקערה אגוזי מלך, סוכר חום, 3 כפות סוכר לבן ו -1 כף קינמון.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 4 כפיות חלב ו 1 כף חמאה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ומגלגלים למלבן בגודל 15 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים לשלוש רצועות בגודל 15 על 4 אינץ'.
8
מורחים 1/3 את תערובת האגוזים במרכז כל רצועה. מרטיבים ומגלגלים את הקצוות הארוכים של כל רצועה יחד מעל המילוי, וצובטים לאיטום כל חבל.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
יישר את 3 החבלים במרחק של 1 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה לא משומנת. כדי להבטיח צמה אחידה, התחל לקלוע באמצע. הביאו את החבל השמאלי מתחת לחבל המרכזי, העבירו את החבל הימני מתחת לחבל המרכזי החדש וחזרו על הצמה עד הסוף. החל שוב באמצע, העבירו את החבלים החיצוניים מעל החבל המרכזי, וחזרו עד הסוף. חבל עיתונות מסתיים יחד ולתחוב בכל צד. מכסים כיכר במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת נפחו, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מקציפים מים וביצה יחד בקערה קטנה. מערבבים 2 כפות סוכר לבן ו -2 כפיות קינמון יחד בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מברישים כיכר בתערובת ביצים ומפזרים סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®