לחם אגוזי חמוציות השני
לחם אגוזי חמוציות השני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הלחם שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, חמוציות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 39 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם אגוזי חמוציות, לחם חמוציות-אגוזים, ו לחם אגוזי חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית כיכר בגודל 8 על 4 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
בקערה קטנה מקציפים את הביצה, מיץ התפוזים וגרידת התפוז. מערבבים לתערובת היבשה. מערבבים פנימה את החמוציות ואגוזי המלך.
אופים בתנור שחומם מראש 65 עד 70 דקות, או עד שקיסם עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבת 10 דקות, מוציאים לרשת ומצננים לחלוטין לפני ההגשה.