לחם אגס II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל אגס לחם II. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קינמון טחון, אגסים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם אגס, לחם אגס, ו לחם אגס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל שני 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה לשלב שמן, סוכר וביצים, להכות היטב. מערבבים באגסים, פקאן ווניל. בקערה אחרת, לשלב קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת האגס; מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכנות
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי. אפשר כיכרות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני המעבר מתלה תיל להתקרר לחלוטין.