לחם אוכמניות לימון אגוז
לחם אוכמניות לימון אגוז יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן קנולה, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם תה אוכמניות-אגוז, לחם אוכמניות לימון עם זיגוג לימון, ו לחם אוכמניות לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
במחבת יבשה, אגוזי מלך טוסט מעל חום בינוני גבוה במשך 1 עד 2 דקות.
בקערה גדולה, לשלב קמח רב תכליתי, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה בינונית, לשלב סוכר, גרידת לימון, חלב חמאה, ביצים, וניל, חמאה מומסת ושמן.
הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים.
מוסיפים מרכיבים נוזליים ומערבבים בעדינות רק כדי לשלב; לא לערבב יתר על המידה. בעדינות לקפל אגוזי מלך אוכמניות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר משומנת ומקורנת 8 x 4 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה במשך 20 דקות; להסיר מחבת, מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את זיגוג, לשלב סוכר ומיץ לימון בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ולהמשיך ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
צחצח זיגוג על לחם כל עוד הוא חם.