לחם איטלקי אפוי על אבן פיצה
לחם איטלקי אפוי על אבן פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 36 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . אם יש לך סוכר חום, קמח תירס, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם איטלקי מכונת לחם (אפוי בתנור), פיצה עם נקניקיה איטלקית, ו פיצת לחם איטלקית עם נקניק.
הוראות
מניחים קמח, סוכר חום, מים חמים, מלח, שמן זית ושמרים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים ל 375 מעלות F (190 מעלות C). התנור חייב להיות מחומם מראש לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. יוצרים בצק לשני כיכרות לחם.
מניחים את כיכרות התפר בצד למטה על קרש חיתוך מפוזר בנדיבות עם קמח תירס. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
בקערה קטנה, להכות יחד ביצה 1 כף מים.
מברשת כיכרות עלה עם תערובת ביצה. הפוך אחד ארוך, מהיר לחתוך את מרכז הכיכרות עם סכין חדה. בעדינות לנער את קרש החיתוך כדי לוודא כי הכיכרות לא דבק. אם הם נדבקים, להשתמש מרית או סכין בצק כדי לשחרר. תחליק את הכיכרות על אבן הפיצה בתנועה מהירה אך זהירה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.