קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

לחם איטלקי אפוי על אבן פיצה

לחם איטלקי אפוי על אבן פיצה
לחם איטלקי אפוי על אבן פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 36 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . אם יש לך סוכר חום, קמח תירס, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם איטלקי מכונת לחם (אפוי בתנור), פיצה עם נקניקיה איטלקית, ו פיצת לחם איטלקית עם נקניק.

הוראות

1
מניחים קמח, סוכר חום, מים חמים, מלח, שמן זית ושמרים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים ל 375 מעלות F (190 מעלות C). התנור חייב להיות מחומם מראש לפחות 30 דקות לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. יוצרים בצק לשני כיכרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מניחים את כיכרות התפר בצד למטה על קרש חיתוך מפוזר בנדיבות עם קמח תירס. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בקערה קטנה, להכות יחד ביצה 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מברשת כיכרות עלה עם תערובת ביצה. הפוך אחד ארוך, מהיר לחתוך את מרכז הכיכרות עם סכין חדה. בעדינות לנער את קרש החיתוך כדי לוודא כי הכיכרות לא דבק. אם הם נדבקים, להשתמש מרית או סכין בצק כדי לשחרר. תחליק את הכיכרות על אבן הפיצה בתנועה מהירה אך זהירה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.