לחם איטלקי באמצעות מכונת לחם
לחם איטלקי באמצעות מכונת לחם הוא מתכון ים תיכוני המגיש 48. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, קמח תירס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם איטלקי מכונת לחם (אפוי בתנור), לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח, סוכר חום, מים חמים, מלח, שמן זית ושמרים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. יוצרים בצק לשני כיכרות לחם.
מניחים את כיכרות התפר בצד למטה על קרש חיתוך מפוזר בנדיבות עם קמח תירס. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות, עד הוכפל נפח כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה קטנה, להכות יחד ביצה 1 כף מים.
מברשת כיכרות עלה עם תערובת ביצה. הפוך אחד ארוך, מהיר לחתוך את מרכז הכיכרות עם סכין חדה. בעדינות לנער את קרש החיתוך כדי לוודא כי הכיכרות לא דבק. אם הם נדבקים, להשתמש מרית או סכין בצק כדי לשחרר. החלק את הכיכרות על תבנית אפייה בתנועה מהירה אך זהירה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין