לחם ארוחת בוקר
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם ארוחת בוקר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 375 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מים חמים, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו ארוחת בוקר בלחם, ארוחת בוקר בלחם, ו ארוחת בוקר בלחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מוסיפים את החמאה, המלח והסוכר ומערבבים עד שנמסו; נותנים להתקרר עד פושרת. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב תערובת חלב עם תערובת השמרים.
מערבבים בביצה 3 כוסות קמח. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הבצק מגיע צמרות המחבת, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות, או עד לתחתית הלחם נשמע חלול כאשר טפח.
מניחים על מדפים תיל להתקרר.