לחם ארטישוק
לחם ארטישוק דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם לבבות ארטישוק, מיונז, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו לחם ארטישוק, לחם ארטישוק, ו לחם ארטישוק מתוק של p (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים לבבות ארטישוק, גבינת פרמזן, מיונז ושום יחד בקערה.
מורחים תוספת ארטישוק באופן שווה על חצאי הלחם הצרפתי.
מניחים לחם מצופה על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי חם מבעבע, כ 20 דקות.