לחם בגריל וסלט עגבניות
לחם בגריל וסלט עגבניות יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שיני שום, לחם בן יום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט עגבניות ולחם בגריל, לחם בגריל וסלט עגבניות במרינדה, ו לחם בגריל וסלט עגבניות במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר קטן על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. כאשר זה בערך חצי נמס, לזרוק את השום ומבשלים 3 עד 4 דקות, המאפשר את השום לקחת על קצת צבע.
הסר מן החום מברשת תערובת זו משני הצדדים של כל פרוסת לחם.
תשמן את מדפי הגריל. מחממים את הגריל באמצעות כל המבערים להגדיר על גבוה עם המכסה סגור במשך 10 עד 12 דקות.
מניחים את הלחם על הגריל, לסגור את המכסה, ומבשלים, הופך פעם אחת, עד מסומן היטב. זהירות כאן; בהתאם לתוכן הלחות של הלחם, זה יכול לקרות מהר ככל 2 דקות (או על 1 דקה בכל צד), אבל זה בדרך כלל לוקח בערך 4 דקות.
מניחים את העגבניות על הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים כמה דקות לכל צד.
הסר את הלחם ללוח חיתוך, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ', ומניח בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את העגבניות, הבצל, שמן זית, חומץ, עשבי תיבול, מלח ופלפל. לזרוק בעדינות עם הידיים לשלב. לטעום ולהתאים את התבלינים אם אתה רוצה.