קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בועה חמאתי

לחם בועה חמאתי
לחם בועה חמאתי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 238 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, מים חמים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. נסו לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), לחם בועה, ו לחם בועת עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הסוכר, קיצור, ביצה, מלח וכוס 1 של קמח. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; צורה לתוך 1-1/2-in. ביצים. לטבול את הכדורים בחמאה ולסדר באופן שווה 9-in משומן. מחבת צינור מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
טפטוף עם שאר החמאה. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
אופים ב 350° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב. מגניב במשך 5 דקות לפני היפוך על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים חמים.