לחם בטטה דרומי
המתכון לחם בטטה דרום מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו פקאן, סוכר, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחם בטטה דרומי, לחם בטטה דרומי, ו פאי בטטה דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז רק של מחבת כיכר 8x4 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר, אגוז מוסקט וקינמון.
מוסיפים שמן, חלב וביצים; מתמזגים היטב. מערבבים בטטות, פקאן וצימוקים עד מעורבב היטב.
אופים 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש