לחם בטטה של סבתא
גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, אגוז מוסקט טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: לחם קישואים של סבתא # SundaySupper, לחם בטטה (מכונת לחם), ו אפיית לחם: לחם בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לעטוף בטטה בנייר אלומיניום.
אופים בטטה בתנור שחומם מראש עד בקלות פירסינג עם מזלג, על 1 שעה. להפריש להתקרר.
לטאטא סוכר לבן ושמן קנולה יחד בקערה.
מוסיפים ביצים; מערבבים היטב. מנפים קמח, קינמון ואגוז מוסקט לתערובת סוכר. לאט לאט לטאטא מים לתוך תערובת קמח סוכר עד משולב.
לקלף בטטה; מחית לתוך הבלילה. מקפלים ב 1/2 כוס פקאן קצוץ.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 320 מעלות F (160 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, כ 1 שעה.
מחממים סוכר חום וחמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד שהסוכר מומס, כ -5 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים ומערבבים לשלב.