לחם בירה פשוט בטוב טעם
לחם בירה פשוט בטוב טעם הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: מרלו בורגר שוויצרי פשוט בטוב טעם, מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד, ו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר.
מערבבים קמח וסוכר יחד בקערה.
יוצקים בירה לתוך קערה גדולה נפרדת; מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד לחלח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד כמעט להגדיר, 40 עד 50 דקות.
יוצקים חמאה מותכת על גבי הלחם וממשיכים לאפות עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -10 דקות יותר.