קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

לחם בירה פשוט בטוב טעם

לחם בירה פשוט בטוב טעם
המתכון לחם בירה פשוט בטוב טעם ניתן להכין תוך כ-55 דקות . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 255 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם ליום האב . למתכון הזה של Allrecipes יש 6 מעריצים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח תופח, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו איך לשדרג BLT פשוט לארוחת הצהריים הקיץ האהובה עליך עם 2 הטריקים הפשוטים האלה , לחם בירה סתיו ולחם בירה צ'דר צ'ילה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית לחם.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
1 בצל לבן בינוני, חצוי, בתוספת בצל אחד1 בצל לבן בינוני, חצוי, בתוספת בצל אחד
2
מערבבים קמח וסוכר יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
יוצקים בירה לקערה גדולה נפרדת; מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
4
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
5
אופים בתנור שחומם מראש עד כמעט מתייצב, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל לבן בינוני, חצוי, בתוספת בצל אחד1 בצל לבן בינוני, חצוי, בתוספת בצל אחד
6
יוצקים חמאה מומסת על החלק העליון של הלחם וממשיכים לאפות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות קוביות מלית מתובלות5 כוסות קוביות מלית מתובלות
3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')