לחם בננה
לחם בננה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ביצים, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, שמנת יחד חמאה וסוכר חום. מערבבים ביצים ומחית בננות עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת בננה לתוך תערובת קמח; מערבבים רק כדי להרטיב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 65 דקות, עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.
תן ללחם להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל.