לחם בננה
לחם בננה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 179 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו וניל, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מתלה תנור למצב נמוך, כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
מחממים תנור ל 177°. תחתית שומן רק של 2 מחבתות כיכר, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ', או 1 מחבת כיכר, 9x5x3 אינץ'.
מערבבים סוכר וחמאה בקערה גדולה. מערבבים ביצים עד מעורבב היטב.
מוסיפים בננות, חלב חמאה ווניל. הכה עד חלקה. מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח רק עד לחלח. מערבבים אגוזים.
אופים כיכרות 8 אינץ 'על 1 שעה, כיכר 9 אינץ' על 1 1/4 שעות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות ולמקם את הצד העליון על מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.