לחם בננה
לחם בננה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא.
הוראות
מניחים חותך עוגיות, טבעת צנצנת מייסון, או טבעת עשוי מאלומינום לסכל בתוך סיר איטי. חמאה a5 אינץ מחבת כיכר מיני ולהניח בצד.
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה קטנה.
מוסיפים שמן, סוכר חום, חלמון ביצה, בננה, חלב, andvanilla, ערבוב רק עד תערובת הקמח הוא משולב. אגוזי פולדין.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מעביר מחבת כיכר על גבי טבעת בסיר איטי.
מקום מגבות נייר, עדיין מחובר יחד, מקופל כמו קודמו, מעל החלק העליון של תנור איטי. לכסות ולהסתכל על גבוה במשך 2 שעות. כאשר קיסם מוכנס themiddle של כיכר יוצא נקי, הלחם מבושל. Ifit אינו יוצא נקי, להמשיך לבשל 30minutes נוספים.
בזהירות להסיר את מחבת כיכר מן הבישול האיטי. הפעל אולר סביב החלק הפנימי של מחבת כיכר ולהפוך את כיכר החוצה למדף להתקרר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
Reprinted with permission from Slow Cooking for Two by Cynthia Graubart, © 2013 גיבס סמית