לחם בננה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. חמאה 9 x 5 x 3 מחבת כיכר אינץ.
שמנת את הסוכר והחמאה בקערת ערבוב גדולה עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
בקערה קטנה, מועכים את הבננות במזלג.
מערבבים בחלב וקינמון. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את תערובת הבננה לתערובת המוקצפת ומערבבים עד לשילוב.
להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד הקמח נעלם.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. להפריש להתקרר על מדף במשך 15 דקות.
הסר לחם מחבת, הפוך על מתלה להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מורחים פרוסות עם דבש או מגישים עם גלידה.