לחם בננה VI
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x4 מחבת כיכר אינץ ' ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה אחרת, מועכים את הבננות ומערבבים את הביצים והסוכר. מערבבים את תערובת הקמח ומערבבים עד רק בשילוב, ואז לקפל את האגוזים הקצוצים (אופציונלי).
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 עד 65 דקות או עד בדיקות לחם נעשה.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת להתקרר לחלוטין. תחתוך ותגיש.