לחם בננה אגוזי צימוקים טעים
לחם בננה אגוזי צימוקים טעים הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. זה ארוחת הבוקר יש 413 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, מלח, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. הציון הזה די טוב. נסו לחם טעים לחם צימוקים, לחם בננה טעים דל שומן, ו לחם אגוזי בננה טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים את תחתית תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד דגני בוקר וחלב.
תן לעמוד 5 דקות, עד שהדגנים רכים.
מערבבים שמן וביצה לתערובת חלב עד לאיחוד טוב. בקערה נפרדת משלבים קמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. מערבבים תערובת קמח לתערובת חלב ומקפלים פנימה בננה מרוסקת; יוצקים לתבנית כיכר מוכנה.
אופים 50 עד 55 דקות, עד העליון מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות.
מניחים להתקרר במחבת 10 דקות לפני שמוציאים לרשת כדי להתקרר לחלוטין.