לחם בננה בטמפרטורה נמוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם בננה בטמפרטורה נמוכה. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 221 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר מגורען, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו לחם קישואים איטי-פחמימות נמוכות, ללא סוכר, לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, ו לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F. גריז וקמח מחבת כיכר חצי x4 אינץ 8½, קו עם נייר קלף ולשמן את הקלף. זה חשוב, כי כיכר הוא דביק למדי!בבלנדר, רסק את הבננות, הסוכר וסודה לשתייה.תערובת בננה ריקה לקערת ערבוב.
מערבבים את הביצים ואת הקמח לסירוגין, ערבוב עד מעורבב היטב.
מערבבים בשמן, חלב חמאה ומלח, מכים עם כפית עד מעורבב וחלק.
מוסיפים את הוניל (אם משתמשים) והאגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה ואופים במשך 2.5 שעות.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת.