לחם בננה בטעם תות-חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם בננה חמאה בטעם תות-חום. והוא מספק כ 1 מנות . מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 111 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 3468. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, בננות, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם תות בננה חמאה חומה, לחם בננה עם חמאה חומה, ו לחם בננה רום חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז או ריסוס התחתון רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בסיר 1 ליטר, חמאת חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
הסר מהחום; יוצקים דרך מסננת לתוך קערה קטנה כדי להסיר חתיכות מושחרות.
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות. מערבבים ביצים עד בשילוב.
מוסיפים בננות, חלב חמאה ווניל; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים קמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים עד רק בשילוב. מקפלים תותים.
אופים 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. (כיסוי רופף עם נייר כסף אם העליון הוא בראונינג מהר מדי.)
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי לפני חיתוך.