לחם בננה כפול
לחם בננה כפולה יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סוכר, שמן צמחי, שבבי בננה שמורים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה כפול, לחם בננה שוקולד כפול, ו לחם בננה שוקולד כפול.
הוראות
תנור חום 177°. רסס התחתון רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לנצח 3/4 כוס סוכר 1/4 כוס שמן עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורב היטב. הכה בחמאה, וניל וביצה רק עד מעורבב; הכה בבננות.
עם כפית, מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח רק עד מעורבב. הניחו בצד 2 כפות בננה קצוצה צ ' יפס לציפוי. מערבבים בננה צ ' יפס הנותרים 2 כוסות דגנים לתוך תערובת קמח. כף למחבת; להפיץ באופן שווה. בקערה קטנה, לערבב תוספות עד מתפורר.
מפזרים מעל הבלילה במחבת; לטפוח קלות על הבלילה.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך.